Seuran toiminta

Jyväskylän Akvaarioseuran keskeisimmät toimintamuodot ovat erilaiset akvaarioaiheiset tapahtumat sekä luennot. Näiden lisäksi seura järjestää retkiä ja vierailuja erilaisiin akvaarioaiheisiin kohteisiin. Isommille retkille on useimmiten erillinen pääsymaksu ja näille retkille pystyy osallistumaan myös seuran ulkopuoliset jäsenet. Retket ovat kuitenkin halvempia Jyväskylän Akvaarioseuran jäsenille.

Kevättoimintakaudella järjestetään akvaariohuutokauppa, jonne ovat kaikki tervetulleita. Syystoimintakaudella päätetään vuoden toiminta yleensä aina pikkujouluihin, joihin sisältyy akvaarioaiheista toimintaa ja tekemistä.

Akvaarioseuralla käy myös vierailijoita luennoimassa. Otamme aina mielellämme vastaan ehdotuksia toiminnalle! Voit antaa ehdotuksia seuran toiminnalle esimerkiksi yhteydenottolomakkeen kautta tai sähköpostitse.

Kuvia seuran toiminnasta löydät helposti esimerkiksi Instagramista: