Jyväskylän akvaarioseuran kevät 2018:

Kokoonnumme ti 15.5. klo 18.00 Halssilan hiihtomaalla ötökkäretken ja makkaranpaiston merkeissä. Siellä toivottavasti pääsemme tutustumaan myös uusiin jäseniimme.
Mukaan tarvitset kumpparit, kannellisen ämpärin ja tiheäsilmäisen haavin. Akvaariohaavikin käy, mutta siihen kannattaa askarrella jokin jatkovarsi. Hiihtomaan lähistöllä on hyvät lätäköt, joten kovin kauaksi ei tarvinne varautua kävelemään. Koirulitkin voi ottaa mukaan ulkoilemaan, vaikka lenkkiä ei paljon tällä kertaa olekaan luvassa. Myös seuralaisten lapset ovat tervetulleita.

Ilmoittaudu ötökkäretkelle enakkoon tästä, niin tiedämme paljonko makkaraa ja limua pitää varautua ottamaan mukaan. Kerro myös mahdolliset erityisruokavaliot. Linja-autolla ei pääse ihan lähelle, joten kerro, jos tarvitset kyydin pysäkiltä, tai jostain matkan varrelta.